Hotel Transsylvanië


Vrijdag 1 november 14u00 – 18u00

Een eerste keer griezelen voor de allerkleinsten

Wat als je zoon/dochter graag mee zou griezelen, maar ook het aangepaste ‘horror house’ tijdens te kidshalloween op zondagnamiddag te eng is? Ook daar hebben we dit jaar aan gedacht!  De kinderen kunnen op een leuke manier komen kennismaken met de geheimen van het griezelen. De ingang van dit spookhuis zal je vinden in het griezelcafé.

Kinderen worden in kleine groepjes ontvangen, waar zij zullen horen wat er allemaal te beleven valt op het parcours van de griezelgewenning. Zij zullen op een leuke, begeleide manier kunnen kennismaken met de verschillende aspecten die gebruikt worden bij het griezelen. Op die manier zullen zij ervaringen opdoen met licht en donker, vreemde geluiden, rare beelden en onbekende attributen.

Het parcours is speciaal samengesteld voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Horen, zien en voelen wordt hier leeftijdsgebonden aan het griezelen gelinkt. Kinderen kunnen hier op een verantwoorde manier ervaren wat halloween precies is. Na je bezoek aan dit spookhuis krijgen de kinderen een kleine attentie.

[button text=”Prijs: 2,00 euro” link=”http://www.halloweennightretie.be/openingsuren-prijzen/” style=”success” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]